HTML

Templomfelújítás

Friss topikok

Archívum

Templomfelújítás - Vidékfejlesztés - Pályázat...

2011.09.30. 19:47 www.eu-palyazat.atw.hu

Templomfelújításokra

2010 februárjától lehet ismét lehet pályázni!

 

A Falumegújítás és- fejlesztés, valamint a Vidéki örökség megőrzése jogcímek támogatási kérelem benyújtási időszaka várhatóan 2012 februárjában, a két jogcímrendelet módosításának keretében fog megjelenni.

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a két jogcím esetében a támogatási kérelem benyújtási időszak módosulni fog. 2011 novemberében nem lesz lehetőség kérelem benyújtására.

 

A 100%-os támogatást az 5000 főnél kisebb lakosságú településen települési önkormányzat, települési kisebbségi önkormányzat, önkormányzati társulás, továbbá székhellyel, illetve telephellyel rendelkező non-profit szervezet, valamint egyházi jogi személy veheti igénybe.

A támogatás célja a vidéki térség településein a kulturális örökség fenntartása, helyreállítása, korszerűsítése, ezen belül a településkép és a környezet állapotának javítása, az épített, természeti és kulturális örökség és helyi identitás megőrzése, megújítása, és ezáltal a települések vonzerejének növelése.

A támogatás helyi és/vagy országos védelem alatt álló építmények külső és belső felújítására (pl. templom, középület), a természeti és a történelmi tájkép, valamint az azt alkotó táji elemek állapotának javítására valamint a helyi identitás fejlesztését és megőrzését, környezeti tudatosságot elősegítő akciók megvalósítására vehető igénybe.

Fontos: A támogatási kérelmet az MVH rendeletében meghatározott feltételek szerint bírálja el.
Az értékelési eljárás lefolytatása során az MVH figyelembe veszi a LEADER HACS, illetve a HVK által megállapított pontszámot.

 

 

 

 

 

 

Pályázatírás keretében nem csak a pályázat elkészítését, összeállítását, hanem igény szerint a templomok külső-belső felújítását, valamint a falfestmények restaurálását is elvállaljuk. Referenciával, határidők pontos betartásával!

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat pályázatírás restaurátor 2011 úszt templomfelújítás templomfestő

A bejegyzés trackback címe:

https://templomfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr183268540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása